top of page

BaseScan on tehokas ja helppokäyttöinen pilvipalvelu, jolla integroit paperipohjaiset työnkulut, sähköpostit ja faksit dokumentinhallintajärjestelmiin, tietokantoihin, tiedostopalvelimiin ja sisällönhallintasovelluksiin.

 

BaseScan tehostaa toimintaasi vähentämällä papereiden skannamiseen, työstämiseen ja arkistointiin kuluvaa aikaa.

Digitoi paperiasiakirjat monitoimilaitteellasi BaseScanin avulla. Käytössäsi on myös älypuhelinsovellukset suurimmille monitoimilaitemerkeille.

Prosessoi dokumenttisi: BaseScan tarjoa älykkään sivutuksen ja viivakooditunnistus- sekä erittelytoiminnot.

Talleta asiakirjasi haluamaasi paikkaan. Henkilökohtaisen, palvelimen tai internetin lisäksi on talletuspaikaksi tarjolla laaja valikoima kolmannen osapuolen sovelluksia, sillä BaseScan rajapintakirjasto tukee liittymiä useisiin suosittuihin dokumentin hallinta-, ERP ja CRM järjestelmiin sekä pilvipalvelualustoihin.

 

Hyödyt

  1. Helppo käyttöönotto: Pilvipalveluna helposti saatavilla.

  2. Tuottavuushyppäys: Base Cloud palveluun investoiminen virtaviivaistaa työnkulkuja vähentämällä manuaalista työtä ja jopa fyysisen varastotilan määrää.

  3. Mobiililaitetuki

  4. Helposti löydettävä tieto: Käyttäjät pääsevät kiinni samaan tietoon, jolloin tiedon monistamisen tarve pienenee ja näin säästetään niin tallennustilaa kuin paperiakin.

  5. Kulujen vähentyminen: Asiakirjojen hallintaan liittyvät kokonaiskustannukset vähentyvät.

  6. Parantunut tietoturva: Yhteensopivuus vaativienkin tietoturva- ja viranomaisvaatimusten sekä Microsoft® Active Directory ja OAuth:n kanssa.

bottom of page